Loading...
Personlig pleje

Uden tidsbestilling

Uden tidsbestilling

Trænger du til en pause fra din travle hverdag? Måske er du plaget af lange dage og har svært ved at finde tid til dig selv? De fleste danskere har en travl hverdag og af og til kan det være svært at vide, om man nu også har planlagt sin frisørtid rettidigt, eller om det overhovedet passer med, hvordan former sig. Andre gange er det lige modsat. Så når man til bunds i sine opgaver og har pludselig 1,5 time at slå ihjel, inden den næste aftale kalder. Her er du altid velkommen uden tidsbestilling hos Hairfactory. Det synes vi er god service og det er lige det, som vi gerne vil tilbyde vores kunder. Det gælder også, hvis du har en lille en, der trænger til en børne klip.

 

Men kan man virkelig både få en børne klip og komme uden tidsbestilling spørger du måske forundret? Og ja, her hos Hairfactory kan man faktisk godt.

 

Nemt og bekvemt uden tidsbestilling

Hos Hairfactory i Ringsted Outlet center, er du nemlig altid velkommen til at komme forbi til en klipning, også helt uden tidsbestilling til almindelig klip eller en børneklip. Sæt dig bare godt til rette i vores dejlige stole og luk blot øjnene, mens du får vasket håret med vores gode, næringsrige shampoo og mens du har tid til at nyde, at vi forkæler dig med en klipning og et flot resultat. Kig forbi Hairfactory og få et lille afbræk fra hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *