Loading...
Personlig pleje

Overraskende sugaring København

Overraskende-sugaring-København

Overraskende sugaring København

Jeg har altid været den slags pige, der har været super nevøs og bange for, at prøve noget nyt. Samtidig har jeg altid gået enorm meget op i personlig hygiejne og glat hud. Mine teenageår var derfor på det nærmeste traumatiske, da hårvækst begyndte at blive en del af hverdagen. Jeg kan nærmest ikke tælle alle de gange, hvor jeg har skåret mig, fordi jeg forsøgte at få barberingen helt tæt. Så da nogen fortalte mig om sugaring København,  blev jeg både enormt nysgerrig, men også meget skræmt. Det var jo vanvittigt smart det der sugaring København, men tanken om at få trukket hårene ud, tiltalte mig virkelig ikke.

Sugaring København var en god beslutning

Efter lang tids overvejelse, besluttede jeg mig for at prøve sugaring København. Jeg fandt Shje, der er en skønhedsklinik København, som jeg havde hørt meget godt om. Denne skønhedsklinik København er beliggende på Østerbro, så jeg tænkte, at jeg efter mit besøg på skønhedsklinik København, kunne gå en tur om søerne og enten grine eller græde over min nye oplevelse. Jeg blev dog heldigvis meget overrasket efter en omgang sugaring København. Servicen var i top og ligeså blev resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *