Loading...
Personlig pleje

Det perfekt anvendelige glattejern

Det-perfekt-anvendelige-glattejern

Det perfekt anvendelige glattejern

Nu er jeg faldet over en reklame for en salon, der hedder Hairfactory, der altså er en frisør i Ringsted Outlet center. Her reklamerer de med at have rigtig gode føntørrer og glattejern til lave priser. Det kunne jeg ikke få til at hænge sammen, så jeg undersøgte det og det viste sig faktisk at være rigtigt, hvilket naturligvis udløste stor glæde, da jeg desperat mangler begge dele. Min trofaste føntørrer er nemlig brændt sammen. Jeg besøgte derfor også en side med anmeldelser for at se, hvor billig en billig pris så egentlig er, og jeg blev heldigvis positivt overrasket og tænkte, at jeg hellere måtte handle hurtigt.

 

Fordi frisør Hairfactory ligger i outlet centeret, er deres priser nemlig outlet venlige priser. I min optik, betyder det faktisk, at man kan få det hele for det halve og noget jeg betragter som en ret god service. Min føntørrer og jeg har længe været tæt knyttet og jeg vidste dårligt, hvor jeg skulle starte i min jagt på en ny. Og med hensyn til glattejern, var min viden meget lille, så her følte jeg virkelig, at jeg havde brug for hjælp.

Lige den føntørrer du drømmer om

 

Nu sidder jeg så her på sofakanten, og overvejer, om ikke jeg også bare skal prøve dem som frisør med det samme. Det er simpelthen intet mindre end fantastisk at kunne få fingrene i en splinterny føntørrer og et virkelig lækkert glattejern, uden at skulle hive den store pengepung frem, men stadig være i stand til at købe et kvalitetsprodukt, fra en anerkendt og god frisør med sans for både service og produkter.

Det perfekt anvendelige glattejern
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *