Loading...
Personlig pleje

Børne klip uden tidsbestilling

Børne klip uden tidsbestilling

Hos Hairfactory i Ringsted Outlet center, er du altid velkommen til at komme forbi til en klipning, også helt uden tidsbestilling. Der er de der dage, hvor man bliver lidt træt af det hele, og måske trænger til lidt selvforkælelse, og så er der de dage, hvor man pludselig har et tidsrum, man ikke ved hvordan man skal udfylde. Pludselig bliver det muligt at gå en time før, og lokkerne trænger virkelig til en klip, men kan man møde op uden tidsbestilling? Nej tænker du måske, eller også er det din erfaring, men det kan man faktisk godt.

 

I hvert fald er du altid velkommen uden tidsbestilling hos Hairfactory, også til en børne klip. å til en børne klide små størrelser, der af og til trænger til en børne klip.til lidt selvforkælelse, og så er der de dage, hvor Det synes vi er god service og det er lige det, som vi gerne vil tilbyde vores kunder. Selvfølgelig også de små størrelser, der af og til trænger til en børne klip.

 

Børne klip når det passer dig

 

Så trænger du til en pause fra din travle hverdag? Kig forbi Hairfactory og få et lille afbræk fra de ting, der plager dig normalt. Sæt dig bare godt til rette i vores behagelige stole og luk blot øjnene, mens du får vasket hår med vores gode shampoo og bare har tid til at nyde, at vi forkæler dig med en klipning og et flot resultat, også selvom du kommer uden tidsbestilling. Måske endda en slikkepind og en køretur i en stol med ret, hvis du er kommet ind til en børne klip. Alle vores medarbejdere er rare mennesker, der alle glædeligt vil tage imod dig og give dig en klipning for en god sludder og endda til en rimelig pris. Her er der masser af fagligt niveau samlet på et sted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *